Information

Ny spiller i DHV Odense

DHV Odense er en volleyballklub i det sydlige Odense. DHV er en sammenlægning af Dalum og Hjallese volleyball. Vi har et hold til de fleste niveauer men hvordan skal du så lige finde ud af hvor du hører til?

Der er faktisk rigtig mange hold i klubben. Der er både hold for voksne, børn, nye og gamle. Fællesskabet kommer i første række og derfor vil vi altid stå klar til at byde dig velkommen.

Er du i tvivl om hvilket hold du skal på? Er du over 18 år kan du skrive til de respektive seniortrænere som du finder på klubbens hjemmeside. Er du under 18 kan du skrive til klubbens ungdomskontakt Rasmus Høyer på hoyerrasmus@gmail.com. Er du kidsspiller skal du skrive til Valdemar Stidsen på valdemarstidsen@gmail.com

Kan du simpelthen ikke vente med at komme i gang kan du også læse om alle klubbens hold her på siden under holdoversigt.

Hvad skal du vide om volleyball i DHV Odense inden du kommer til træning? Du skal være klar på det bliver rigtig sjovt at spille volleyball i vores klub. Der står i ugens løb, altid dygtige trænere klar til at byde dig velkommen til træning, kampe, sociale arrangementer og meget mere. Det foregår i Dalumhallen på Mejerivej 1, Odense S. Her fylder vi på skift hallerne med spillere fra hele Odense og omegn. Har du ikke været til træning før er det vigtigste du medbringer et par indendørssko, og en masse gå-på mod. Volleyball spilles næsten hele året rundt på nær sommermånederne. Det betyder de fleste hold starter i midten af august og når solen begynder at stå højt på himlen i april-maj er de fleste hold færdige for sæsonen.


Efter du har været til træning?
Vi har ikke en fast prøve periode fordi det tager et par gange før man finder ud af om volleyball er noget. Er volleyball noget for dig skal du blot gøre din træner opmærksom.
Derfra vil trænerne sørge for du får en profil på holdsport, hvor du kan tilmelde dig træning, se hvornår du skal spille kampe og meget mere. Det er også på holdsport du betaler kontingent i klubben. Priserne kan du se her: Kontingentsatser


Konkret kontakt 

Ny spiller:

* Under 12 år: kontakt Valdemar Stidsen, valdemarstidsen@gmail.com

* 12-18 år: kontakt Rasmus Høyer hoyerrasmus@gmail.com 

* Voksen ny eller let øvet: kontakt Peter Juhl, mail pmjuhl@gmail.com, mobil 23 26 10 15

* Voksen, øvet: kontakt træneren på det relevante seniorhold