1. division damer

Lidt om holdet

1. division damer består i år af en stor gruppe på 14 dygtige spillere. I år består vores hold både af nye spillere og gamle DHV’ere som er kommet tilbage på banen. Vi er et hold som elsker at spille volley, og har et super godt fællesskab både på og uden for banen. For os betyder det rigtig meget, at det skal være sjovt at spille volley, på samme tid med, at vi kan være seriøse og udvikle os.

Med hjælp fra hele 1. division damer, vil vi gerne beskrive os som nogle ekstraordinære, fænomenale og unikke spillere og til slut, et mageløst hold. Med disse ord vil vi glæde os til en fantastisk sæson og forhåbentlig se en masse mennesker til kampe i hallen!  

D1
Marieke%20og%20thomas
Trænere - Marieke Brinck og Thomas Lyø

1. division damer er også i denne sæson så heldige at have hele to trænere! Trænerteamet består af Marieke Brinck og Thomas Lyø. Dette er to rigtig rutinerede volleyspillere, som vi er sikre på, kan lære os helt vildt meget i denne sæson. Disse to trænere komplimenterer hinanden super godt, men mest af alt er vi på 1. division damer super glade for, at have fået to trænere med så meget erfaring, entusiasme og godt humør.

Træningstider

Tirsdag 19.30-21.30 i Sct. Knuds Hallen 

Torsdag 17:00-18:45 i Dalumhallen (hal 1)