HU17/20

Lidt om holdet

HU17/20 består af 16 unge drenge som først og fremmest elsker volleyball. Erfaringen spænder bredt men dette er aldrig en hindring. Alle bidrager hver især til et godt og spændende træningsmiljø, hvor alle hjælper hinanden med at blive bedre. Humøret er højt og ambitionerne er store men den gode stemning er vigtigst og kendetegner holdet.

Som en del af Odenses hyggeligste volleyballklub er drengene et ansvarsbevidst og modent hold som aldrig er bleg for en udfordring. Om det er en tur til Hamburg for at møde nogle dygtige tyske hold eller om det er høvdingebold mod klubbens unge kidsspillere, står drengene altid klar. Således står vi altid klar til at byde dig velkommen.

242821153_836676797037999_5323604102462762920_n
Billede
Skovgaard
Træner - Jacob Skovgaard Jensen

Jacob Skovgaard Jensen også kendt som ”Skovgaard” eller bare ”Skovs”. Jacob er dedikeret, fokuseret og en yderst venlig træner. Jacob er nuværende spiller på DHV’s LIGA_herrehold og tidligere spiller på Marienlysts ligahold. Udover de tidligere nævnte værdier, som Jacob i stor grad besidder, er det dog næsten vigtigst af alt hans ro og engagement, som kommer til udtryk, når vi en sjælden gang imellem kommer ud i nogle lidt tættere opgør. Når dette sker sidder Jacob typisk med hoved og hænder begravet helt ned i skødet. Til træningerne spiller venligheden tit en stor rolle. Selvom vi som hold måske godt kan være en lidt stor mundfuld, takler Jacob det storartet. Han har en god pædagogisk evne til at se, hvornår holdet har brug for fysisk ”straf” og, hvornår holdet har brug for en lille ”Off day”. Udover dette besidder Jacob også en bred viden indenfor både det fysiske aspekt og de tekniske færdigheder i volleyball. Færdighederne kommer oftest til udtryk gennem hans planlægning af træningerne mens de fysiske færdigheder tit kommer frem under fysisk træning, hvor vi skal guides, med alt den viden han har fået gennem hans studie i idræt på universitet.

Træningstider

Tirsdag fra 19.30- 21.30  Sct. Knuds hallen
Torsdag fra 17.00 - 18:45 i Dalumhal 1

Der er ikke uploadet et billede endnu