Medlemmer skal straks ved ændring i adresse eller andre kontaktdata rette data via Conventus medlemsportal: www.Conventus.dk/medlemslogin. Hvis du har brug for en vedledning til dette findes det på siden www.dhv-odense-adm.dk/vejledninger.html . Hvis det stadig volder problemer, kontakt som al korrespondance vedr. medlemsskab og kontingent: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sådan bliver du indmeldt

• Hent indmeldelsesblanketten: Word version (doc), PDF version
  • Udfyld dokumentet - enten på computer eller i hånden
  • Aflever den udfyldte indmeldelsesblanket til din træner, eller send blanketten på elektronisk form til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VIGTIGT: Kontingent opkræves gennem opslag på hjemmesiden og/eller DHV's side på Facebook. Desuden sendes en mail til dig via administrationssystemet Conventus, hvilket desværre kan medføre at opkrævningen placeres i dit spam-filter. HUSK at markere mail fra conventus.dk og dhv-odense.dk som ikke-spam. Betalingen af kontingent sker normalt via klubbens specielle administrations-hjemmeside: www.dhv-odense-adm.dk, hvor betalingen sker med dankort eller andre kreditkort.