Sponsor for DHV Odense?

5260 Odense S
V/ Betinna og Lars Hemmingsen
Telefon: 29 43 08 37

Har du/I behov for coaching så kontakt
Kent Laursen
www.kl-coaching.dk
Kent Laursen
Mobil: +45 24 66 06 44

Energi Fyn Support El - Støt din klub

Energi Fyn giver støtte til fynske foreninger. læs mere herom på http://www.energifyn.dk/energifyn/elhandel/FynskSupportEl/Klub.aspx
I korte træk går aftalen ud på, at den del af el leverancen, der kan købes på det fri marked, leveres af Energi Fyn. Elprisen varierer, men over en periode på 12 måneder, vil den være billigere en den faste forsyningsdel. Dette fremgår af besparelsesoversigten. Du sparer penge, og DHV modtager 2 øre per brugt kWh. Det er ikke mange penge, og derfor gælder princippet "mange bække små", jo flere der vil være med, desto større sponsorat.
Kender du en mindre virksomhed, som kunne tænke sig at støtte, så er det også omfattet af aftalen.
Hvis der er yderligere spørgsmål, så kontakt Stephan Holm This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 23463776.

Tilmeldingsblanket
Besparelsesoversigt